Paraply med logo

Markedets bedste priser, højeste kvalitet og mest hjælpsomme medarbejdere. I tillæg kan vi også printe over hele paraplyen.

Priser er altid inkl. design-hjælp, print og levering.

 

For os er en paraply mere end en paraply! Siden vores opstart i 2014 har vi hjulpet hundredevis af virksomheder i Danmark og Norden med at lave paraplyer med logoer til firmaer der vil gøre noget ekstra for deres kunder, partnere og ansatte. Det fungerer bedst når vi er i en tæt dialog med vores kunder, når vores erfaring med at lave paraplyer kobles sammen virksomhedens unikke kendskab til sit eget brand.

Vi er kendt for vores byparaplyer som står i mere end 350 butikker i Aarhus, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Vejle og Horsens og som er tilgængelige for alle folk gratis. Det er også derfor vores priser på paraplyer er så gode, fordi at vi bestiller store volumen og arbejder direkte med producenterne siden mange år. Abrellas kernekompetence er, at producere paraplyer i høj kvalitet med flot design samt at give vores kunder en oplevelse, af at få noget mere, når det kommer til analog markedsføring og branding. Om det er enklere firmaparaplyer med logo eller et mere avanceret udtryk for en virksomheds visuelle identitet, så gør vi noget ekstra ud af det. 

Paraplymodeller

Nøje udvalgt, høj kvalitet

andreas-sogaard.jpg

Vi hjælper

Tal med Andreas Søgaard. Han har over 5 års erfaring fra design og produktion af over 200.000 paraplyer.

Tlf: 5022 5885 E-mail: rainmaker@abrella.dk
Eller send en besked:


Design

Inkluderet i alle vores priser er design af paraplyen. Vi har et professionelt team, som har maksimalt kendskab til design af paraplyer. Alt du skal gøre, er at sende dit ønske til os og efterfølgende kommer vi med et oplæg. 

 

Eksempler på paraplyer vi har lavet

 

Byparaply-systemet

Udover at kunne bestille paraplyer til din virksomhed, tilbyder vi også at distribuere dine paraplyer ud i vores byparaplysystem. I vores byparaplysystem er der 100 holdere fordelt i forskellige butikker i bylivet i Aarhus. Du har derfor mulighed for at købe paraplyer både til din virksomhed, samt markedsføre din virksomhed via vores system. Læs mere om systemet her