Nu kan vi tilbyde paraplyer af genanvendt plastic fra havet.

Bæredygtighed og paraplyer

We are a creative design agency located in the city of San Francisco, California.

Vores filosofi og praksis

Vi fokuserer på særligt 3 hovedområder indenfor bæredygtighed:

1

Produktets levetid

Der produceres hvert år over 1 milliard paraplyer på verdensbasis. En af årsagerne til dette er, at en stor del af paraplyerne er af så ringe kvalitet, at de går i stykker efter kort tid.
Vi sælger udelukkende slidstærke paraplyer af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi kun fire forskellige paraplymodeller. Udvalgt fordi de lever op til vores standard. På træ-, samt metal & plastic-modellerne kan vi tilbyde en såkaldt 'stormsikker konstruktion' ved tilkøb. Dette er standard på vores golfparaplyer.

2

Bæredygtige materialer

Fra og med i 2019 kan vi tilbyde vores kunder paraplyer, der er lavet af genanvendt plastic. Jo flere, der bestiller paraplyer af rPET polyester, jo større pres kan vi sætte på vores leverandører, så det i fremtiden er standard for såvel store som små bestillinger.

Hvad koster paraplyer af genanvendt plastic?

Det afhænger af størrelsen på bestillingen. Som udgangspunkt kan vi tilbyde paraplyer af genanvendt plastic til bestillinger på over 2.000 paraplyer. Tag kontakt i dag for et konkret tilbud.

3

Deleøkonomi

Byparaplyer
Vi har siden i 2014 lavet Byparaplyløsninger i over 20 byer. Med denne løsning har vi gjort paraplyer til noget, vi deler med hinanden
‍‍
Dripdrop
I 2018 lancerede vi Dripdrop, som er en smartere måde at dele paraplyer på - i byer og i separate faciliteter som hoteller eller kontorbygninger.